الطريقة الأولى
1- كوب ماء 1- كوب سكر 1- كوب نسكافية فاتح
نضع النسكافية فى الخلاط ثم السكر ثم الماء
قوموا بخلط جميع المكونات لمدة دقيقة حتى يكون غليظ وكريمى القاوم
افرغوا المحتويا فى اناء شفاف وضعوه فى الفريزر لمدة ساعة
ضعوا معلقة فى كل كوب ثم اغلوا الحليب و صبوا على الخليط واتركوه ثم قلبوه
وهكذا يكون لديكم فنجان قهوة برغوة لذيذ الطعم
الطريقة الثانية
اولا تجيب النسكافيه والسكر وكباية وملعقة
تحط في الكباية سكر زي ما انتا عاوز وفي الاخر تتضيف النسكافيه
وحسب حجم الكباية لو متوسطة او عادية يبقي معلقة ممسوحة او مش ملايانه اوي
لو كباية كبيرة بقي يبقي معلقة نسكافيه مليانه علي الاخر
المهم وبعدين تحط نص معلقة مياه صغيرة من معالق الشاي اللي حطيت بيها السكر والنسكافية
يعني مياه قليلة جدا جدا جدا
وبعدين تفضل تقلب بالمعلقة تقلب كتيرررررررررررررررر
لهاية لما يبقي السكر والنسكافيه زي العجينة كدا
وهتلاقي لونها بقي بني فاتح وقوامها غليظ يعني عجينة تخينة شوية
وبعد مع المكونات كلها تدوب في العجينة دي ولونها يبقي بني فاتح
ضيف نص معلقة اخري من الماء
وقلب تاني لهاية لما السكر والنسكافية يذوب تماما
وبعدين اغلي اللبن او مياه زي ما انتا عاوز
( وان كنت ارشح اني نص مياه ونص لبن هيعملوا شغل جامد اوي )
واول لما يغلي لبن / مياه تحطه في الكباية اللي ذوبت فيها النسكافيه
وتقلب بسرعة جامد واشرب احلي نسكافيه
هتلاقي ليه وشه كبيررررة وطعمها حلو مووووووت